EVENTS

  Oud-Heverlee


Het Kiwanis Oud-Heverlee KOOKT event was een enorm succes!


Wel 200 aanwezigen zijn komen genieten van onze kookkunsten.


We zijn niet alleen fier op onze top kook prestatie, maar bijzonder blij dat we voor het goede doel aan vzw. ESTEN een cheque van 8.000 € konden overhandigen.

Zaterdag 19 maart 2016 om 18:00 hr.


Na een de erg succesvolle uitgave van vorig jaar, kookt ook dit jaar Kiwanis Oud-Heverlee voor het goede doel.


De mannen van KOH steken de handen uit de mouwen en gaan koken ten voordele van het goede doel, nl Het Rondoufonds en Upside Down VZWUpside Down VZW.


Ze zullen jullie verrassen met een ruime keuze aan gerechten waarvan u naar believen kan genieten. Er zal onder meer vitello tonato, carpaccio, paëlla, verschillende pasta's, vis en vlees op de BBQ en een ruim dessertbuffet klaargemaakt worden

Actueel:


Donderdag 24 september 2015


Dag van een "speciale" vergadering, namelijk de jaarlijkse ambtsoverdracht.

Na een erg succesvol jaar gaf de uittredend voorzitter Roel Van Hollebeke het voorzitterschap door aan Bernd Jost. We danken Roel voor het prachtig jaar en wensen de nieuwe voorzitter Bernd veel succes toe.
Contact: info@kiwanisoudheverlee.be


Adres: Waversebaan 134 A 3050 Oud-Heverlee

ELIMINATE is de naam van het project waarin Kiwanis International en UNICEF hun krachten bundelen om een eind te maken aan tetanus bij moeders en pasgeborenen. Deze dodelijke zieke eist jaarlijks het leven van 60.000 onschuldige baby’s en een groot aantal vrouwen. De gevolgen van de ziekte zijn ondraaglijk: pasgeborenen lijden aan terugkerende pijnlijke spierkrampen en extreme gevoeligheid voor licht en aanraking       


Kiwanis Club VZW.   KI 17507


Divisie VLAAMS-BRABANT OOST