KIWANIS

Oud-Heverlee

Wat is Kiwanis?:

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Een serviceclub is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen (fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen (fundspending). Er zijn meerdere servicecluborganisaties in Belgie en in de wereld.

België:

Kiwanis Belgium-Luxembourg is een district behorende tot de internationale organisatie Kiwanis International, die mensen met uiteenlopende beroepen samenbrengt in clubs en die aan lokale dienstverlening doet zonder oogmerk van persoonlijk belang, aan anderen die het minder hebben.

Het district Belgium-Luxembourg telt 179 clubs en 4.067 leden. (3.490 mannen - 577 vrouwen). Kiwanis telt wereldwijd 8.600 clubs in 82 landen, met een totaal van 307.000 leden.

100 jaar dienstverlening

Laten we deze historische datum vieren en goed op weg gaan voor de komende 100 jaar. We bereiden de weg voor op onze successen.

Contact: info@kiwanisoudheverlee.be

Adres: Waversebaan 134 A 3050 Oud-Heverlee

ELIMINATE is de naam van het project waarin Kiwanis International en UNICEF hun krachten bundelen om een eind te maken aan tetanus bij moeders en pasgeborenen. Deze dodelijke zieke eist jaarlijks het leven van 60.000 onschuldige baby’s en een groot aantal vrouwen. De gevolgen van de ziekte zijn ondraaglijk: pasgeborenen lijden aan terugkerende pijnlijke spierkrampen en extreme gevoeligheid voor licht en aanraking

Kiwanis Club VZW. KI 17507